Na slovenský trh vstupuje sieť predajní Expert

13.10.2010 Prešov

Bratislava 13. októbra (TASR) - Dosiahnutie obratu približne 20 miliónov eur predpokladá v najbližších dvoch rokoch na Slovensku sieť maloobchodných predajní so spotrebnou elektronikou Expert, ktorá otvorením svojej prvej ...
O ďalších zámeroch spoločnosti, ktorá je súčasťou celosvetovej siete, informoval dnes v Bratislave konateľ spoločnosti Expert a K+B Elektro-Media na Slovensku Pavol Petrovič.
Filozofiou firmy je vykryť dosiaľ "biele" miesta v ponuke tohto sortimentu a analýzy ukázali, že najvhodnejšími lokalitami sú práve menšie a stredné mestá na východe Slovenska. Postupne však bude sieť expandovať smerom na západ a zámerom je do piatich rokov vybudovať sieť predajní na území celého Slovenska a dosiahnuť obrat 40 miliónov eur.
Jednotliví predajcovia, ktorí chcú byť zaradení do siete Expert, po splnení všetkých podmienok získajú licenciu, na základe ktorej vykonávajú svoje obchodné aktivity. Centrála sa zaväzuje ich všestranne podporovať vrátane spolufinancovania, dodávok tovaru, školení, marketingu a podobne.
Spoločnosť Expert International bola založená vo Švajčiarsku a združuje 16 európskych krajín. Pod značkou Expert je celosvetovo združených viac ako 6000 obchodov so spotrebnou elektronikou, bielou a čiernou technikou, IT a foto technikou.
 

Vyberte región

mark